Megleszel!

Terjeszd a trippert!

A gender legyőzött minket

2017. december 23. 18:33 - migirimeg

Az, hogy konkrétan képek ezreit és cikkek százait törlik le tömegesen abból az okból, hogy kritizálja a gender-elméletet - amely kizárólag csupán elmélet - egyértelműen jelzi, hogy a genderdiktatúra célba ért. Legutóbb azért tiltották az oldalam, mert az Isztambuli egyezmény káros hatásait bemutató cikket tettem közzé, ami annak kritizálásáról szól, hogy valójában nem csupán férfiak követnek el erőszakos cselekményeket nőkkel szemben, ami nem minden tekintetben "fizikai hatalommal való visszaélés". 

Mivel századjára olvastam el a Facebook közösségi alapelveit, ezért bemutatom a fő szegmenseit a gyűlöletbeszédnek: 

genderfacebook.png

Úgy gondolom több pontja közül is néhány csak arra viszi az oldalakat, hogy ironizálva se próbáljanak meg problémákra rávilágítani, mert az valakinek sértő (persze itt nem a fogyatékosságról, cigányozásról és melegek sértegetéséről van szó). Minden sértő lehet valakinek. A polkorrektség pontosan arra vezet rá, hogy ne kritizáljunk semmit, mert az sértésnek számít. Na most ha tanulmányozzuk azt, hogy "társadalmi nem"... Most komolyan... Mi a f*szt lehet erre reagálni? A gender-elmélet az egy kicseszett elmélet! Ezt forgatják ki a tardok is, akik az evolúciós elméletet kritizálják, persze az nem tiltandó. A gender-elmélet nem tudományos tény. Semmilyen körülmények között nem az. Nem, nem és nem. A gender figyelmen kívül hagy minden történelmi és biológiai vonatkozást, azonban a Facebook már kifejezetten tényként kezeli?

Most kezdjem el sajnálni a Facebookot? Biztos szegények túl sok genderhisztit hallgattak végig és muszáj tiltani? Vagy az a valóság, hogy a genderfeminizmus annyira erős, arrogáns hisztit vág az őket kritizálók arcába, hogy képtelenség érvekkel szembemenni velük? Komolyan érzem azt a tenyérmorzsolós jelenetet, ahogy ezt olvasva a genderhívek máris örömünnepet ülnek és imádják azt, ahogy a politikai ideológiájuk győzedelmeskedett. 

A társadalmi nem fogalma egybenőtt a szélsőséges feminizmussal, ez pedig nagyon káros eredményeket szül: #metoo alatt tönkretett férfi-karrierek és Isztambuli "egyezmények" által szült jogi visszaélések. A politikailag korrekt duma pedig prioritást élvez a szólásszabadság felett. Mostantól nem lehet szidni a gender-theoryt. Nem mondhatom azt, hogy szerintem baromság. Szóval: Kedves Facebook! A társadalmi, nemi identitásom az, hogy "gazdag"! Küldjetek pénzt lécci!

A tripper pedig nincs tekintettel a társadalmi nemedre...

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr6013520697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása